maanantai 16. huhtikuuta 2018

Maakuntavaaliehdokas Pirkanmaa Tampere Lehto Seppo Valkoista tulevaisuutta suomalaisille yhteisesti yhteisin tavoittein

Maakuntavaaliehdokas Pirkanmaa Tampere Lehto Seppo Valkoista tulevaisuutta suomalaisille yhteisesti yhteisin tavoittein

Älkäämme sotekusetusten antako silmiämme sokaista, kansamme on muutakin kuin varojen siirtelyä taskusta toiseen ja toiseuden tukemista velkarahalla, kansamme verorasitusta kasvatattaen.


Maakuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere Pirkanmaa

Valkoiset hanget väistyvät, vaan älköön kadotko valkoinen tulevaisuuteemme mustan tulevaisuuden tieltä. Matkamies maan älä lankea halpaan, äläkä Halvan maukkaaseen lakritsiin.

Maakuntavaaliasioissa yhteydenottonne 
E-mail: maakuntavaaliehdokas@gmail.com
vapaussoturi@gmail.com

Hallitus panee teitä ja meitä halvalla päivittäin, ilman että saadaan edes lakritsia.
Suomalaiset leipäjonoon, velkaantumaan, jotta erilaiset elintasopakolaisliiketoiminnan loiset eri puolueorganisaatioissa voivat hyvin? Muistakaa kokoomuksen petteri orpon vaimokin on mukana kuvioissa mukana ottamassa osansa tästä mikä ei ole mitenkään siunauksellista kansallemme.

Pakolaisliiketoiminnan loppusaldo kasvaa päivittäin: Murhia, raiskauksia, verotulojen menetyksiä, oikeustajun vääristymiä jne, kyllä te tiedätte. Miksi alistutte?

 Juha Sipilän kepulikokkkarikusetus jatkuu niin kauan kuin haluatte tukea kansallista kusetustamme:

Kun näette hallituspuolueen, sekä entisten hallituspuolueiden edustajia, muistakaa kertoa heille: Olette kansamme murhaajia ja elintasopakolaisikusetukseemme syyllisiä. 

Tappakaa itsenne saatanan loiset ja desantit! 

Profeettanne Seppo Lehto maakuntavaaliehdokas Tampere Suomi suomalaisille yhteiseksi tavoitteeksemme = Ei Saddam Husseinin armeijan sotarikollisille ymv:lle!
Sinun ei tarvitse miettiä enää seksiä, eikä tulojasi, me viemme hampaatkin suustasi!-----------------------
https://maakuntavaaliehdokas-pirkanmaa.blogspot.fi/
--------------------

1 kommentti:

  1. Muistakaa että vankilatkin viime kädessä vallanpitäjien sensuurikanavia, missä sairastunu toisinajattelija ei saa tarvitsemaansa hoitoa, vaan voi kuolla hoidon puutteeseen. Normaalia VHL toimintaa ;) Ei lääkkeitä sairaille, tarkoitus toimia kuten sovjetissa. - Antaa suvakkien jauhaa plagioinnista, kyseessä on isommat arvot ja arvottomuudet https://maakuntavaaliehdokas-pirkanmaa.blogspot.fi maakuntavaaleissa keskittykäämme matuinvaasion lisärahastusten ehkäisemiseen. Seppo Lehto

    VastaaPoista